pondelok 11. januára 2010

Scene rozhovor

scene kid (boy):
"ahoj lásko nešla bys si se mnou na koncert From first to last? Dneska večer vypadá to že to bude (rad.") -> v češtině jakékoliv cool slovoscene girl:
"yeah slyšela jsem že jejich poslední show byla fakt hvězdná!
scene boy:
"aww you ARE the sex" :)
*polibek bez jazyka*scene girl:
"vyzvedni mě později.musím ze sebou něco udělat.vypadám jako ten největší retard.
Scene kiDs majú radi pokémonov ninja a podobné postavičky.
Scene kids milujú fotenie, často sa fotia so zakrytou pusou alebo očami. Všetky fotky si upravujú v photoshopu do tej miery až vyzerajú ako plastové bábiky, proste dokonalosť. Scene kids majú veľmi vysoké sebavedomie a neznesú na sebe jedinú chybyčku. V Americe sú scene kids ešte viac nenávidení ako emo.Žiadna scene girl o sebe nehovorí že je scene.

piatok 8. januára 2010

Čo je vlastne scene???

Čo je scene???
Scene kids milujú zábavu okolo seba a veľa ľudí si ich myľne pletie s emo kids. Je to ale veľmi podobné. Rozdiel je len v tom že scene kids nedbajú toľko na svojom štýlu hudby a niektorí z nich počúvajú napríklad aj rap s čím sa u emo kids moc často nestretávame.Scene kids sú veľmi veselí a stále sa smejú. Nemajú radi smutných ľudí , ktorí berú všetko vážne. veľmi populárni je sXe čo znamená žiadne drogy tabak alkohol v niektorých prípadoch ani kofein.
Veľa scene kids sú vegáni ale nei vždy to dodržujú.81,6 % scene kids má my space.Scene je jednoducho štýl obliekania a líčenia. Scene kids sa radi fotia a upravujú si fotki.

štvrtok 7. januára 2010

Scene obliekanie


Čo by mali scene ľudia nosiť



  • nohavice:úzke rifle (skinni) nemusia byť len čierne

  • sukne: crazy sukne s legínmi alebo s extravagantnými silónkami

  • tričká:crazy napísi a vzory ako hello kitty, snoopy.....

  • šperky: no taak tu sa môže apsolútne experimentovať mne sa osobne páčia kazety alebo mini platne ako prívesky

  • vlasy: tam sa dajú použiť mašle (veľle xD) , alebo niečo s hello kitty

  • make-up: veľmi dôležité sú čierne očné linky,tiene sa môžu použiť červené, oranžové a modré.

  • scene hair: to je to najdôležitejšie, buď sú veľmi tmavé alebo veľmi svetlé,mali by sa použiť aj farebné pramienky čím viac tým lepšie. Hore sú natopírované a dole apsolútne rovné najlepšie vyžehlené.


Toto som ja nevimyslele ale kniečomu som pridala svôj názor takže keby chcel niekdo niečo podotknúť nech napíše koment a ja to potom opravím xD



Scene a EmO

Scene vs EmO

Veľa ľudí si štýl Scene pletie s EmO. Rozdiel je v tom ze Scene je o farbách kdež to EmO nosí hlavne tmavé farby. A tiež Scene kids sú stále veselí a počúvajú len čo chcú. A EmO sú smutný, niekedy si dokonca podrezávajú si žily. Scene motývi na oblečení sú hello kitty,soopy,twetty.....no proste disney postavičky. EmO je hlavne vnútorný štýl je o vyjadrovaní svojich pocitov. Scene sa zamýšľa viac na oblečenie.


A tu sú ukážky scene gril a EmO girl....dufam že v tom najdete rozdiel xD