štvrtok 7. januára 2010

Scene a EmO

Scene vs EmO

Veľa ľudí si štýl Scene pletie s EmO. Rozdiel je v tom ze Scene je o farbách kdež to EmO nosí hlavne tmavé farby. A tiež Scene kids sú stále veselí a počúvajú len čo chcú. A EmO sú smutný, niekedy si dokonca podrezávajú si žily. Scene motývi na oblečení sú hello kitty,soopy,twetty.....no proste disney postavičky. EmO je hlavne vnútorný štýl je o vyjadrovaní svojich pocitov. Scene sa zamýšľa viac na oblečenie.


A tu sú ukážky scene gril a EmO girl....dufam že v tom najdete rozdiel xD


3 komentáre:

  1. Moja to ne...emo niesú smutný...oni len tak vyzeraju a vacsinou to hovoria média a net :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To, že emáci sú smutní a podrezávajú si žily je blbosť. Totálna. Hovorí to internet, médiá, myslí si to drvivá väčšina spoločnosti, utkveli tak v mysliach okolia a mnohých ľudí, ktorí to nechápu. Ale EMO je o niečom úplne inom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako sa už ostatný zmienili emo neni o tom by´t smutný a naviše nenosia len čierne oblečenie poznám veľa emo ľudí a oni milujú farby a možno dávajú svoje emócie viac najavo ale emócie sú aj radosť a nie len smútok a každý z nás je občas smutný ... a nepodrezávajú si žili to robia len psychicky narušený ľudia :) čiže si prosím nemyslite že emo ľudia sú smutný v čiernom odetý ľudia a podrezávajúci si žili kým niekoho emo nespoznáte :)

    OdpovedaťOdstrániť